Sponsorloop Solvid Foundation

Donderdag 18 mei 2023

1000 km afleggen voor het goede doel!?

De Solvid Foundation gaat een sponsorloop organiseren! Met de opbrengst van dit evenement worden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt geholpen om weer een eigen inkomen te verdienen! In en rondom Tilburg gaan we onder andere 30 of 40 kilometer wandelen, 15 of 20 kilometer hardlopen en 60 of 80 kilometer fietsen. We starten en eindigen op het kantoor van de Solvid Foundation (Station 88 te Tilburg) waar we na afloop een geslaagd evenement gaan vieren. Onder andere het personeel van Solvid Ondernemen en de vrijwilligers van de Solvid Foundation gaan meelopen/fietsen, maar iedereen kan meedoen. Met iedere extra deelnemer wordt er extra geld opgehaald voor dit goede doel! We hopen gezamenlijk minimaal 1000 kilometer af te leggen en hiermee een mooi geldbedrag op te halen. Er zijn verschillende disciplines en afstanden om het realistisch, maar uitdagend te houden. De eerste lopers zullen starten om 08:00 en we verwachten de laatste deelnemers om 20:00 uiterlijk te verwelkomen op kantoor van de Solvid Foundation. Hier sluiten we gezamenlijk af met een hapje en een drankje.

De Solvid Foundation heeft als doel om voor zoveel mogelijk mensen de belemmeringen weg te halen, die hen ervan weerhouden om terug de arbeidsmarkt te betreden. Dit doen wij door praktische oplossingen te bieden aan mensen die hier zelf niet de financiële middelen voor hebben. Denk hierbij aan het financieren van opleidingen en trainingen en het uitlenen van laptops. Wij denken graag in oplossingen in plaats van problemen en hiermee willen wij zoveel mogelijk mensen helpen om te re-integreren in de arbeidsmarkt, maar hiervoor zijn wij afhankelijk van donaties.

We streven ernaar om met deze actie minimaal €7.500,- aan donaties op te halen!
De VictorisGroep verdubbeld het bedrag dat opgehaald wordt, dus jouw donatie is eigenlijk 2 keer zoveel waard!

Algemene donatie

Donatie per deelnemer

Top donaties

Jan Jansen - 150€

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.

Peter Gerritsen - 75€

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.

Gijs Peters - 50€

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.

Meld je aan als deelnemer!

Bedankt dat u wilt deelnemen aan dit sponsorevenement. Met elke extra deelname wordt er meer geld opgehaald voor de Solvid Foundation. Dankzij uw deelname kunnen wij dus nog meer mensen helpen om weer actief deel uit te maken van de maatschappij.

Let op: aanmelden is niet vrijblijvend, bij aanmelding voor dit evenement verwachten wij daadwerkelijk uw aanwezigheid.

Mocht je om bepaalde redenen na aanmelding toch verhinderd zijn? Stuur dan een mail naar info@solvidfoundation.nl

Dit zijn de routes die de deelnemers zullen afleggen:

Onze Partners

Wil jij ook partner worden en iets voor de stichting betekenen?
Meld je dan aan via info@solvidfoundation.nl