Lees het verhaal van iemand die dankzij hulp van de Solvid Foundation haar kracht en zelfvertrouwen heeft teruggekregen

Ruim een half jaar geleden ben ik via het UWV in contact gekomen met de Solvid Foundation. Eerlijk gezegd had ik hier nooit van gehoord totdat mijn coördinator van het UWV mij hiermee in contact bracht. Ik zocht hulp bij mijn herstel en uiteindelijk bij mijn re-integratie in de arbeidsmarkt.

Door verschillende redenen ben ik in een WIA uitkering terecht gekomen. Ondanks mijn gezondheid en afstand tot de maatschappij wilde ik graag weer mogelijkheden bekijken om aan het werk te gaan. Ik heb onderzoek gedaan en vond iets bij mij in de buurt wat voor mij erg gunstig is en waarbij mijn kracht, zowel persoonlijk als lichamelijk kan herstellen. Het was voor mij echter niet mogelijk om dit zelf te financieren.

Met dank aan Solvid Foundation heb ik de mogelijkheid gekregen om begeleid te sporten wat ervoor heeft gezorgd dat ik uit mijn schulp ben gekomen en mijn zelfvertrouwen meer heb teruggevonden. Het draagt tevens bij aan mijn lichamelijk herstel. Ik ben hier enorm dankbaar voor en ga dan ook een paar keer per week met plezier naar de sportschool.

Ik ben blij dat ik deze mogelijkheid heb gekregen want ik ben zo sterk geworden dat ik zelf, zonder hulp van het UWV, werk als vrijwilligster heb gevonden in mijn woonplaats!