Hoe klanten de bruikleenlaptop ervaren

Mijn eigen laptop viel van ellende bijna uit elkaar. Ik had op dat moment niet de financiële middelen om een nieuwe aan te schaffen. Ik vroeg aan mijn Solvid Ondernemen adviseur of we in plaats van zoom-meetings konden telefoneren, want de kans dat mijn laptop het in het midden van het gesprek zou begeven was groot. Ze gaf aan even iets te moeten vragen en toen ze terugkwam, zei ze dat ik een laptop via de Solvid Foundation mocht lenen voor de duur van mijn traject bij Solvid Ondernemen. Ik was echt heel blij verrast! Toch een stuk makkelijker dan steeds naar de bieb gaan om de digitale trajectopdrachten te maken.

Inmiddels heb ik een eigen laptop kunnen aanschaffen, maar ik ben heel blij en dankbaar dat ik even een super goed werkende laptop zomaar gratis mocht lenen. Dat sterkte en bevestigde mijn gevoel dat ik op het juiste pad zat met het starten van mijn traject bij Solvid Ondernemen.