Hoe de Solvid Foundation kan ondersteunen in de weg naar de arbeidsmarkt

“Vier jaar geleden ben ik ziek thuis komen te zitten met een whiplash. Daardoor ben ik uiteindelijk in de uitkering terecht gekomen. Daarvoor had ik een leuke baan als re-integratie manager. Toen ik hersteld was heb ik de stoute schoenen aangetrokken om eindelijk mijn eigen bedrijf op te gaan starten. Het UWV heeft voor mij Solvid Ondernemen ingezet om mij daarin te ondersteunen. Ik ben een avonturier, maar wel een die alles goed geregeld wil hebben, dus deze hulp was zeer welkom. In mijn traject naar ondernemerschap liep ik tegen het probleem aan dat mijn laptop zeer verouderd was en niet goed bruikbaar. Solvid Foundation heeft mij erg geholpen door mij een goede laptop te lenen zodat ik kon starten met een ondernemersplan. Soms kunnen kleine obstakels groot worden en dan zijn dit soort initiatieven heel prettig.

Ik ben een bedrijf gestart voor loopbaan en lifestyle coaching genaamd Liberté coaching en training. Bij Liberté kan je terecht als je vastloopt in je huidige baan, uit moet stromen door ontslag of andere redenen. Ook help ik als je helemaal vastloopt in het maken van keuzes na het afronden van een opleiding of als je weer wil starten met werken. Daarnaast geef ik trainingen in gesprekstechnieken voor werk gerelateerde gesprekken. Op dit moment ben ik bezig met de opleiding NLP, om nog meer tools in te kunnen zetten om te coachen. Ik coach en train op een locatie in overleg. Dat kan een wandeling in het bos zijn of tijdens een kop koffie in een café. Real life coaching doe ik in de omgeving van Arnhem en omstreken, maar er is ook online coaching mogelijk.

Solvid Foundation helpt om praktische obstakels zo goed mogelijk weg te halen zodat niets je in de weg staat om het leven te leiden waar jij gelukkig van wordt. De hulp van Solvid Foundation sluit goed aan op mijn visie om je eigen verhaal te kunnen schrijven, dus het leven te creëren waar jij gelukkig van wordt.”

Bekijk de website van Liberté coaching en training hier: https://coachingtraining-liberte.com/