Solvid Foundation Benefietdiner

Een avond waarop mensen helpen centraal staat

Beste relatie,

Wij nodigen jou van harte uit voor ons benefietdiner, tijdens dit evenement staat de Solvid Foundation centraal. Deze avond staat in het teken van het ondersteunen van onze missie om zoveel mogelijk mensen te  voorzien van de middelen die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Hierdoor kunnen mensen weer een eigen inkomen verdienen en weer deelnemen aan de maatschappij.

Het diner biedt een unieke gelegenheid om samen te komen, te genieten van heerlijk eten en tegelijkertijd een verschil te maken in de levens van anderen. Door deel te nemen aan ons diner draagt u direct bij aan het realiseren van positieve veranderingen in onze gemeenschap.

Een heerlijk diner door chef-kok Paul Kappé

De avond zal onder culinaire leiding staan van Paul Kappé, chef-kok en eigenaar van Michelin Sterren restaurant Monarh in Tilburg.

Wat kun je verwachten van de avond

Een Warm Welkom: Bij aankomst word je hartelijk ontvangen door ons gastvrije team en medestanders van de Solvid Foundation.

Culinair genot: Laat je smaakpapillen verwennen met een overheerlijk diner, samengesteld met zorg en passie door Paul Kappé, chef kok en eigenaar bij Michelin sterrenrestaurant Monarh en door evenementenbureau De Commanderie.

Veiling: Neem tijdens het evenement deel aan onze veiling met leuke items, waarvan de opbrengst volledig ten goede komt aan de Solvid Foundation.

Netwerkmogelijkheden: Dit evenement biedt gelegenheid om te netwerken met onder andere lokale bedrijven, zakenmensen en belanghebbende van de foundation. Deel jouw ervaringen, ideeën en maak waardevolle connecties.

Dankbaarheid en Voldoening: Vertrek met een warm gevoel van voldoening, wetende dat jouw steun een positieve impact heeft gehad.

We kijken ernaar uit om deze onvergetelijke avond met je te delen en samen te streven naar een betere toekomst voor iedereen.

Over dit benefietdiner

Met dank aan onze sponsoren

Zonder hun was dit diner niet mogelijk
Menu en bijbehorende sponsoren
Indien u interesse heeft om een bijdrage te leveren aan het diner, nodigen wij u vriendelijk uit om contact met ons op te nemen via info@solvidfoundation.nl.
 
We kijken ernaar uit om samen iets moois te creëren!